(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
DAŇČÍ KÝTA (PLEC) NA LEČU S RÝŽÍ
![DAŇČÍ KÝTA (PLEC) NA LEČU S RÝŽÍ](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/100504/11/j80930.jpg)
Potřebné ingredience
Daňčí kýta 500g, sůl, pepř, koření na divočinu, cibule, sklenice zeleninového leča, olej.(kostka bujonu/masoxu),hladká mouka na zahuštění.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, posolíme a okořeníme. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso.Krátce orestujeme a zalijeme vodou. Dusíme do měka, potom přidáme menší sklenici zeleninového leča kostku bujonu a krátce povaříme. Zahustíme hl.moukou rozmíchanou ve vodě.
Podáváme s dušenou rýží (výborná je jasmínová).
Podáváme s dušenou rýží (výborná je jasmínová).
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110501/17/b15583-1304264884.jpg)
Marci75
(upraveno)
16. 2. 2014, 13:07
Dančí a zvěřina vůbec je pro nás velká vzácnost. Prznit to lečem z plechovky a masoxem k tomu mi přijde smutný
![:-S](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/8.gif)
![:-S](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/8.gif)
![:-S](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/8.gif)
Zrušený účet
(upraveno)
17. 2. 2014, 12:10
@Marci75
u nás to vzácnost není
a každý máme jiný úhel pohledu
já to za prznění nepovažuji a nikoho nenutím aby to vařil
lečo bylo domácí a ze skla, masox používám ráda a často.
![(H)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/15.gif)
![(H)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/15.gif)
![:^)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/3.gif)
![:^)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/3.gif)